Testimoni de Ruben, company d'Scotty

Volem compartir amb tots vosaltres el testimoni de Ruben tal com és el seu desig. Gràcies per les teves paraules, que com et vam dir, ens animen a seguir en el camí escollit."Hola, soc Rubén F.T., i voldria comentar en agraïment a la labor realitzada per Arovet, l'excel·lent tracte rebut en el procés de sacrifici i posterior incineració de la meva mascota, l’Scotty, el passat mes d'agost ‘12. Malgrat haver transcorregut un temps, el meu record i el meu agraïment cap a Arovet romanen i romandran intactes com el primer dia. Quan vaig acudir urgentment amb l’Scotty donant udols de dolor, Miguel Ángel no va dubtar ni un segon a obrir-me les portes en escoltar-lo -i el que és més important, malgrat estar encara tancat al públic a primera hora de la tarda-, fet que demostra els sentiments que té cap als animals i el dolor aliè. Però la seva honestedat no va quedar només aquí, sinó que va mantenir la seva paraula de conservar en Arovet a l’Scotty fins que jo em decidís si incinerar-lo conjuntament amb altres gossos o a ell sol, cosa que Miguel Ángel podria haver obviat, doncs l'empresa d'incineració (Ineco) va passar per Arovet en els següents dies a recollir un gos de grans dimensions que no podia romandre en les seves instal·lacions. I ja finalment, destacar també el tracte rebut a Ineco i la preparació de l’Scotty per a l'últim adeu per la nostra part. 
Moltíssimes gràcies a tot el personal d’Arovet i Ineco, per haver fet d'un procés molt dolorós una experiència suportable. Mai oblidarem jo i la meva dona, la vostra calidesa humana."